MH 59. Sz.D. Repülőbázis

MH 59
 • Hírek
 • A Bázis
 • Galéria
 • Kapcsolat
 • Videók
 • Kegyeleti információk


TÉMAGYŰJTŐ
An-26
Dr. Toperczer István fotói
Jas 39 Gripen
MiG-29

 PARTNER LAPUNK HÍREI

VALLÁSI ÉLET HÍREI

 KERESÉS
 

PUMA és DONGÓ századok relikviáiCsaládi nap a reptéren

Startlap megosztás
2014-09-22 10:35:00
Családi napot szervezett 2014. szeptember 20-án az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis. A vidám nyárbúcsúztatónak is beillő rendezvény programjain több mint kilencszázan vettek részt.
Megszállták a gyerekek a kecskeméti repülőbázist. Mindent kipróbáltak, minderre felmásztak, mindennel lőttek, ami csak az útjukba került. „Vezethettek” tűzoltóautót, An-26-ost és Albatroszt, a fáradalmakat pedig egy hatalmas csúszdás légváron való ugrálással pihenhették ki. Hatalmas sorok kígyóztak az arcfestők előtt, aki akart csillámtetkót is csináltathatott magának, a kisebbek pedig aszfaltfestésben és rajzolásban mérhették össze az ügyességüket.
 
A felnőttek szórakoztatásáról pedig a csodajárgányaikkal felvonult Szentkirályi Motoros Club tagjai, az MH Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár, díszelgő csoportja és a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar gondoskodott.
 
Grécs György alezredes, a bázis törzsfőnöke elmondta: a feszített munkában eltelt hetek, hónapok után nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, ahol a kollégák egy kicsit lazíthatnak, jól érezhetik magukat, jobban megismerhetik egymást. Ez volt a második családi nap a laktanyában. A kellemes időtöltésen és a kikapcsolódáson túl a szervezők lehetőséget kívántak biztosítani arra is, hogy az itt dolgozók családtagjai, hozzátartozói látogatást tegyenek egy nem mindennapi munkahelyen.
 
A bázis vezetése azt tervezi, hogy minden olyan évben, amikor nem lesz repülőnap, mindig megrendezik majd a családok találkozóját. 
 
 
szöveg, fotó: honvedelem.hu
 

MH 59. SzDRB Kommunikációs és Protokoll Alosztály


  © 2001. MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis