MH 59. Sz.D. Repülőbázis

MH 59
 • Hírek
 • A Bázis
 • Galéria
 • Kapcsolat
 • Videók
 • Kegyeleti információk
 • Letölthető dokumentumok


TÉMAGYŰJTŐ
An-26
Dr. Toperczer István fotói
Jas 39 Gripen
MiG-29

 PARTNER LAPUNK HÍREI

VALLÁSI ÉLET HÍREI

 KERESÉS
 

PUMA és DONGÓ századok relikviáiIskolások Hete 2018

Startlap megosztás
2018-02-27 10:10:14
Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis 2018. május 15-18. között nyílt hetet tart általános- és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmények nappali tagozatos diákjai számára. Az alábbiakban néhány fontos információ a rendezvénnyel kapcsolatban:


Programok:


- Statikus bemutató – JAS-39 Gripen; AN-26; valamint muzeális repülőgépek
- Haditechnikai bemutató – gépjárműtechnika, pisztoly és gépkarabély
- Vadászrepülőgép szimulátor
- Pilótaruházat
- Fotózás pilótával, katonával
- A művelettámogató zászlóalj, vegyvédelmi század, tűzoltó gépjárművének bemutatása
- Őrkutya valamint harcászati bemutató
- Az MH Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Különleges Díszelgő Csoportjának bemutatója
- Katonai Zenekar műsora
- MH KIKNYP 1. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda Bács-Kiskun megyei kirendeltségének toborzó tájékoztatója
- Katonai sátor: a diákok pihenésképpen, tábori körülmények között, katonai sátrakban tízóraizhatnak.

- A programokon keddtől péntekig, 9:00-től 13:30-ig csoportosan vehetnek részt a diákok és az őket kísérő pedagógusok, előzetes jelentkezés illetőleg regisztráció után. (A dátumon túl az érkezés várható időpontját is szíveskedjenek feltüntetni a táblázatban)
- A táblázatban megjelölt kapcsolattartó adatainál kérjük vezetékes telefonszám helyett, mobil telefonszámot megadni a könnyebb és gyorsabb kapcsolatfelvétel érdekében.
- Felhívjuk figyelmüket, hogy a regisztráció abban az esetben tekinthető elfogadottnak, ha az alábbi linken letölthető regisztrációs lapot elektronikusan hiánytalanul kitöltötték (diákoknál az „igazolvány száma” oszlopban szerepelhet személyi vagy diákigazolvány, sőt oktatási azonosító is), majd az mh59vizit@gmail.com email címre történő megküldés után, megkapták a visszaigazoló emailt a repülőbázis részéről. Osztályonként egy regisztrációs lap kitöltése szükséges! A diákok adatain túl, a kísérő pedagógusok saját adataikat is szíveskedjenek feltüntetni a táblázatban!


regisztrációs lap


- Tájékoztatjuk, hogy a repülőbázis befogadó képessége limitált, így naponta maximum 600 főt tudunk fogadni. Osztályonként legfeljebb 2 fő kísérő pedagógus jelentkezését tudjuk elfogadni.
- A bérelt busszal érkezőknek lehetőségük van a bázis területére behajtani a rendszám és a gépjárművezető adatainak megadásával, ami történhet az érkezés napján belépéskor is.
- Amennyiben a leadott táblázathoz képest adatváltozás történik, a látogatás napján kérjük jelezni a csoportot kísérő katonának.
- Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programok időjárás függőek. A bázis területén  lehetőség van a csoportok által hozott ital és étel elfogyasztására, erre kijelölt hely áll rendelkezésre.
- A helyi járattal érkezőknek felhívjuk figyelmüket, hogy a repülőbázis - a tavalyi évhez hasonlóan - kérte a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. közreműködését a járatok sűrítése érdekében. Az erről kapcsolatos döntésről a későbbiekben, honlapunkon adunk tájékoztatást.
- Regisztrációra 2018. április 15-ig van lehetőség.

További információ: Tóth Róbert hadnagy, mh59vizit@gmail.com, tel. 06 76 510800/ 2542

 


MH 59. SzDRB Kommunikációs és Protokoll Alosztály


  © 2001. MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis